Our company is a collective of amazing people striving to build delightful products.

[IT_EPOLL id=”1211″][/IT_EPOLL]

Één aanspreekpunt voor ALLES!

strategie-seo website-braind-internet-venlo

Strategie is teamwerk

[showcontestants id=18]

WordPress CMS

Een nieuwe website voor jouw bedrijf? Met WordPress als basis zetten wij een mooie én zoekmachinevriendelijke website neer die bij jouw bedrijf past. Braind bouwt zowel eenvoudige als complexe websites met WordPress.

Wij kennen de mogelijkheden van het web en de beperkingen van moderne browsers en devices.

  • Ontworpen om de gewenste doelen te behalen.
  • Gebouwd volgens de nieuwste trends
  • Werkt op elk apparaat.
  • Zoekwoordenonderzoek en -analyse
  • Wij schrijven SEO teksten
  • Wij maken je website sneller
webbouw-seo-webdesign-braind-internet-limburg
wordpress-seo-webdesign-braind-internet-limburg

Uniek Design

Elke website is uniek. We werken zowel met kant-en-klare thema’s als eigen designs. Zo kunnen we gebruik maken van bestaande frameworks en plugins en hoeven we niet het wiel elke keer opnieuw uit te vinden. Zo wordt een maatwerk website ook nog betaalbaar.

Responsive

Niets is zo vervelend als een slecht werkende website op je mobiel of tablet. Daarom leveren wij alle WordPress websites responsive af. Dat betekent dat je website er op elke mobiele telefoon of tablet goed uitziet en werkt.

Een website die responsive is, is automatisch gebruiksvriendelijker. Dat is belangrijk want bijna 80% van de websites wordt mobiel bezocht. Daarnaast is een gebruiksvriendelijke website goed voor de vindbaarheid in Google.

responsive-site-seo-webdesign-braind-internet-limburg
ranking-seo-webdesign-braind-internet-limburg

SEO

Het optimaliseren van je website voor zoekmachines is essentieel om gevonden te worden. Hoe goed je je customer journey ook hebt uitgedacht en hoe mooi je website ook is, als je website niet gevonden wordt zullen de bezoekersaantallen achterblijven en zal je moeite hebben je online doelstellingen te behalen.

Je website hoger in Google, klinkt simpel maar er zijn tal van mogelijkheden die gecombineerd het beste resultaat leveren. Wij weten er alles van en kunnen jou hierin ontzorgen.

Hosting

Wij bieden hosting op maat. Specifiek afgestemd op WordPress en rekening houdend met de complexiteit van jouw website en de wensen van jouw gebruikers. Wij werken hiervoor samen met Transip zodat ook de veiligheid gegarandeerd is.

wordpress-website-venlo-braind
analytics-specialist-venlo

Online campagnes

Een goede website of webshop is belangrijk, maar als deze live staat begint het feestje pas. Als je online marketing goed inzet is het vaak niet nodig om geld uit te geven aan online marketing campagnes.

Voor campagnematige online marketing werken wij veel samen met specialisten uit ons netwerk.

Aan de slag met braind

kun je onze hulp wel gebruiken?

Zorg dat je website voor jou gaat werken
bevlogen. rebels. resultaatgericht. ervaren.

Wij zorgen voor een goed verhaal!